PONUDA TEHNOLUB-A

Generalni uvoznik i distributer francuskog proizvođača ulja i maziva MOTUL, te Hiflo premium filtera.

MOTUL PROIZVODI

Vrhunski proizvodi renomiranog proizvođača MOTUL se dijele na neke kategorije

PROIZVODI ZA OSOBNA VOZILA

Maziva za motore

Motul maziva štite vaš motor tijekom njegovog životnog ciklusa u skladu s preporukama proizvođača i različitim postojećim standardima kao što je EURO, koji postavlja ograničenja emisija, i drugim standardima kao što su ACEA, API, JASO, NMMA FC-W.

POWERSPORT PROIZVODI

Powersport proizvodi

Motulovi stručnjaci razvili su širok raspon namjenskih proizvoda za specifične zahtjeve svakog Powersport stroja. Od 300V maziva za motore do rashladne tekućine, kočionih tekućina, sredstava za čišćenje lanaca, aditiva, maziva za vilice, MOTUL vam nudi širok asortiman proizvoda za zaštitu i brigu o vašem 2-taktnom ili 4-taktnom motociklu.

POWERSPORT APLIKACIJE

Proizvodi za motocikle

Od 300V maziva za motore do rashladnih tekućina, tekućina za kočnice, sredstava za čišćenje lanaca, aditiva, maziva za vilice, Motul vam nudi širok asortiman proizvoda za zaštitu i brigu o vašem 2-taktnom ili 4-taktnom uličnom biciklu.

PROIZVODI ZA TERETNA VOZILA

U usporedbi s osobnim automobilima, servisni intervali na kamionima su vrlo visoki, kapacitet vuče je ključan, motori su puno veći i broj okretaja pri nižoj brzini, a naknadna obrada ispušnih plinova je drugačija. Stoga kamioni trebaju vrlo specifična motorna ulja.

MOTUL TECH LIJEVANI BUŠENI PUNJENI

Motul ima ovu stvarnost na umu izvođenjem kroz najvažnije faze stvaranja. Od samog prvog trenutka kada se složena komponenta LIJEVA u stroju za lijevanje, do trenutka kada se BUŠI i obrađuje u sofisticiranom računalno kontroliranom alatnom stroju, MotulTechova stručnost rješava specifična industrijska ograničenja visokom stručnošću i inovativnim rješenjima. U automobilskoj industriji ta se specifična složena komponenta sastavlja u najsuvremeniji motor i potom ugrađuje u svoje konačno mjesto u vozilu. Motori su NAPUNJENI najboljim od Motula, nadahnuti 300V essence testiranim u najzahtjevnijim laboratorijima koji postoje – trkaćim stazama.