Tko smo i što radimo?

VIŠE OD 18 GODINA ISKUSTVA

Tvrtka Tehnolub d.o.o. osnovana je 2004. godine kao privatna tvrtka sa sjedištem u Samoboru. Generalni smo uvoznik i distributer francuskog proizvođača ulja i maziva MOTUL, te Hiflo premium filtera. Od 2022. godine obogatili smo svoju ponudu, postali smo generalni zastupnik Ipone ulja!

U današnje vrijeme tržište traži proizvode koji svojom kvalitetom zadovoljavaju tehnologiju, kao i znanje ponuđača. Smatramo da su pouzdanost  i međusobno povjerenje najvažniji u odabiru isporučitelja ulja i maziva.

Vlastito znanje u području tribologije djelatnici su usavršavali dugi niz godina obrađujući različita tržišta s različitim zahtjevima. Upravo to znanje, 2004. godine odlučili smo staviti na raspolaganje tržištu radeći na zadovoljstvo brojnih kupaca. Osim samih proizvoda osobito nam je zadovoljstvo predložiti i najbolja rješenja.

STANDARDI KVALITETE

Naš dobavljač zadovoljava najviše međunarodne standarde kvalitete, gama MOTUL proizvoda posebno se ističe u segmentu automobila, motocikala, plovila i gospodarskih vozila. Zbog iznimne kvalitete za Motul proizvode odlučuju se svi koji za svoje vozilo žele samo najbolje.

Svojiim kontinuiranom radom i praćenjem tržišta tvrtka Tehnolub neprestano osluškuje potrebe tržišta. Tako smo od nedavno postali i uvoznih Hiflo filtera za Hrvatsku. Ovome treba dodati i generalno zastupstvo za Ipone ulja. Tvrtka Tehnolub kroz svoja tri brenda zaokružila je kompletnu ponudu u segmentu ulja i filtera za sve vrste vozila.

OFFICE LINE

1.800.555.6789

EMERGENCY

1.800.555.0000

WORKING HOURS

9:00am – 6:00pm