Dugogodišnja suradnja tvrtke Tehnolub i Igora Kukeca Brmbija nastavlja se i ove sezone. Nova moto sezona krenula je nešto kasnije od uobičajenog termina, ali bit će jednako zanimljiva kao i sve dosadašnje. Ispred Igora su brojni kilometri na koje kreće zajedno sa svojim Suzuki V Stromom. Kako bi putovanje bilo što jednostavnije, osigurali smo za njih dvojicu vrhunske Motul proizvode. Pomoći će oni njima na putu što se tiče rada motora, održavanja lanca, kacige, čistoće motocikla, dakle svega što Motul ima u bogatom moto programu.

Planovi su ozbiljni. Najprije ruta od 4000 kilometara prema svjetski poznatoj bajkerskoj ruti – Transalpini i Transfagarašan u Rumunjskoj. Karpate će proći u dva navrata. Na nekih 2100 mnm očekuje se lijepo vrijeme. Planirana ruta: Srbija, Rumunjska, Bugarska, Makedonija, Grčka, Albanija, Crna Gora, Bosna, Hrvatska.

Nakon toga brzinski servis i put prema sjeveru, dužina puta oko 10000 kilometara. Po povratku s dalekog sjevera, još je jedan veliki projekt u planu. Iron Butt 2021. Sretno!